Insumed - fogyókúra

Az Insumed koncepció egy olyan testsúlycsökkentő program, amely orvosszakmailag is megállja a helyét.

Tanácsadás, testösszetétel mérése BIA módszerrel, rendszeres, 2-3 heti kontroll vizsgálatok biztosítják az Ön testsúlyának egészeséges, tartható módon történő csökkentését. 

Szinte naponta újabb és újabb fogyókúracsodákról szerezhetünk tudomást, melyek az egyetlen, és biztos módszert igérik a legrövidebb idoőn beluűl felesleges kilóik leadására. A különdöző fogyókúrák és gyors-fogyókúrák hatását ismerve egy eredményesnek látszó hirtelen fogyás nem hozza meg az elvárható „valóságos hosszantartó“ kisebb testsúlyt.
Biológiai okok miatt egészséges fogyás esetén 10 kg testzsír lefogyásához 10 hétre van szükség. 1 kg testzsír energia értéke 7000 kcal.

Annak érdekében, hogy 1 kg testsúly csökkenést elérjünk, 7000 kcal energiát testmozgással kell felhasználnunk, vagy ennyivel kevesebb fűtőértékű táplálékot kell elfogyasztanunk. A gyors testsúlycsökkenés mindig a szervezet vízháztartásbeli változásaira, és az izomszövet leépülésére vezethető vissza.

Az INSUMED táplálkozási tanácsadás lehetővé teszi a célzott zsírfogyást, károsodás nékül megtartva az életfontosságú izomszövetállományt. A táplálkozási szokások lassú és hatásos megváltoztatásával végre elérjük a régen áhitott célt: a megálmodott, egészséges testsúlyt tartani tudjuk.