Koronavírus PCR, ANTIGÉN és IMMUNGLOBULIN teszt

Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van a rendelőben COVID Real Time PCR teszt végzésére a Medicover Zrt-vel kötött szerződésünk alapján. A mintákat még aznap Budapesten feldolgozzák és másnapra eredmény születik, ami alkalmas a hatósági karantén feloldásához is !

A vizsgálat magát a vírust mutatja ki legkorábban a fertőzést követő 1-3 nappal a garat nyálkahártyájából vett mintából a vírus genetikai jellemzőjének vizsgálatával (PCR, azaz polimeráz-láncreakció).

A teszt alkalmas a betegség gyanújának megerősítésére, diagnózisának felállítására, a gyógyulás igazolására, valamint kontaktok vizsgálatára és a karantén alóli feloldáshoz felhasználható. A teszt eredményéről kiállított igazolást bármely hatóság elfogadja. 

A PCR teszt ára 19.500 Ft mintánként.   Tel.: 06-30-9460-782

Idegennyelvű /német,angol/ igazolás ára 2.000 Ft

Az idegen nyelvű igazolásért csak a Budapesten készülő PCR tesztek esetében kell külön díjat fizetni. Az antigén és immunglobulin teszteknél ez az opció ingyenes.

ANTIGÉN TESZT : Az orrból vett mintából szintén magát a vírust mutatja ki ! A vírus egy felszíni fehérjéjének a kimutatásával 15 perc alatt a PCR teszthez hasonlóan már korai fázisban kimutatja a fertőzést. Javaslom azoknak, akik arra kíváncsiak, hogy aktuálisan elkapták-e a fertőzést,így mehetnek-e a rokonaikhoz, vagy épp vissza a munkába, iskolába.
Kizárólag a mentőszolgálat által is rendszeresített Panbio Abott tesztet használjuk. A teszt pozitvitása esetén az ÁNTSZ elfogadja a betegség igazolására, nincs szükség utána PCR tesztre
 
A SARS COV 2 RAPID ANTIGÉN TESZT ára 14.000 Ft . Igazolás akár idegen nyelven is.
Tel: 06-30-9460-782
 
 

Emellett lehetőség van ujjbegy vérből COVID 19 re specifikus immunglobulinok (IgG és IgM ) kimutatására. A gyorsteszt elvégzése és az eredmény kiadása 15 percet vesz igénybe. A teszt már a 4. napon igazolhatja az esetleges friss fertőzést (IgM antitest megjelenése) az átvészelt betegség igazolása a betegség kezdetétől számítva a 10. napon lehetséges (IgG antitest megjelenése)

Ezzel a teszttel elsősorban egy esetleges átvészelt fertőzést, illetve koronavírus negativitást tudunk igazolni.  Ez a teszt alkalmas a koronavírus elleni oltás eredményességének a kimutatására is !

Az immunglobulin teszt elvégzésének ára 10.000 Ft. Igazolás akár idegen nyelven is.         

 Tel: 06-30-9460-782

A COVID megbetegedés elleni immunglobulinok kimutatására lehetőség van a Medicover Zrt mikrobiológiai laboratóriumában készülő tesztre is, amihez vénás vért veszünk és várhatóan másnapra van eredmény.

Ennek a tesztnek az ára 20.000 Ft  Idegen nyelvű lelet itt + 2000 Ft