ÚJ ÁR ! PCR 15.000 Ft, antigén teszt,az átesettség,védettség igazolása és az oltás eredményességének kimutatása

Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van a rendelőben COVID Real Time PCR teszt végzésére a Medicover Zrt-vel kötött szerződésünk alapján. A mintákat még aznap Budapesten feldolgozzák és másnapra eredmény születik, ami alkalmas a hatósági karantén feloldásához és a világ bármely országába történő utazáshoz is !

A vizsgálat magát a vírust mutatja ki legkorábban a fertőzést követő 1-3 nappal a garat nyálkahártyájából vett mintából a vírus genetikai jellemzőjének vizsgálatával (PCR, azaz polimeráz-láncreakció).

A teszt alkalmas a betegség gyanújának megerősítésére, diagnózisának felállítására, a gyógyulás igazolására, valamint kontaktok vizsgálatára és a karantén alóli feloldáshoz felhasználható. A teszt eredményéről kiállított igazolást bármely hatóság elfogadja. 

A PCR teszt ára 15.000 Ft mintánként.   Tel.: 06-30-9460-782

Idegen nyelvű /német,angol/ igazolás ára 2.000 Ft

Az idegen nyelvű igazolásért csak a Budapesten készülő PCR tesztek esetében kell külön díjat fizetni. Az antigén és immunglobulin teszteknél ez az opció ingyenes.

ANTIGÉN GYORSTESZT : Az orrból vett mintából szintén magát a vírust mutatja ki ! A vírus egy felszíni fehérjéjének a kimutatásával 15 perc alatt a PCR teszthez hasonlóan már korai fázisban kimutatja a fertőzést. Javaslom azoknak, akik arra kíváncsiak, hogy aktuálisan elkapták-e a fertőzést,így mehetnek-e a rokonaikhoz, vagy épp vissza a munkába, iskolába, külföldi utazáshoz.
 
A SARS COV 2 MINŐSÉGI RAPID ANTIGÉN TESZT ára 10.000 Ft . Igazolás akár idegen nyelven is. A tesztünket az UNIO elfogadja. /Panbio vagy Roche teszt/
A praxis légúti tünetes betegeit ingyenesen vizsgáljuk az ÁNTSZ által biztosított Wondfo Ag gyorsteszttel.
 
HA VALAKINEK NINCS IGAZOLÁSA ARRÓL, HOGY ÁTESETT A COVID 19 BETEGSÉGEN ÉS SZERETNE MAJD COVID IGAZOLVÁNYT, ANNAK CSAKIS  HITELES LABORATÓRIUMI EREDMÉNNYEL LESZ MAJD ERRE LEHETŐSÉGE !
ERRE IS VAN NÁLUNK MEGOLDÁS 11.000 FT-OS HATÓSÁGI ÁRON MÁSNAPI EREDMÉNNYEL . A VÉR A MEDICOVER ZRT BUDAPESTI LABORATÓRIUMÁBAN KERÜL FELDOLGOZÁSRA
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                                       

                                                               Az oltás eredményességének igazolása  

                                           2021 március 29-től  vénás vérből 2 -3 munkanap alatt 11.000 Ft-ért !

Koronavírus (Covid-19; SARS-CoV-2) oltás utáni IgG immunválasz szerológiai vizsgálat,

amely segítségével kimutatható a koronavírus elleni vakcinák beadásának következtében kialakuló immunválasz.

A vizsgálat minden jelenleg engedélyezett (Pfizer-BioNtech, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik, Sinopharm),

valamint a későbbiekben elérhetővé váló (Janssen, CureVac, CoviShield, CanSino), mRNS, valamint vektor alapú vakcinák esetén alkalmazható. Vénás vért veszünk és a Medicover Zrt laboratóriumában 2-3 munkanap alatt készül el a vizsgálat.

                           

 

Emellett lehetőség van ujjbegy vérből COVID 19 re specifikus immunglobulinok (IgG és IgM ) kimutatására. A gyorsteszt elvégzése és az eredmény kiadása 15 percet vesz igénybe. A teszt már a 4. napon igazolhatja az esetleges friss fertőzést (IgM antitest megjelenése) az átvészelt betegség igazolása a betegség kezdetétől számítva a 10. napon lehetséges (IgG antitest megjelenése)

Ezzel a teszttel elsősorban egy esetleges átvészelt fertőzést, illetve koronavírus negativitást tudunk igazolni.  

Az immunglobulin gyorsteszt elvégzésének ára 5.000 Ft. Igazolás akár idegen nyelven is.         

 Tel: 06-30-9460-782