Koronavírus PCR és IMMUNGLOBULIN teszt

Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van a rendelőben COVID PCR teszt végzésére a Medicover Zrt-vel kötött szerződésünk alapján. A mintákat még aznap Budapesten feldolgozzák és másnapra eredmény születik, ami alkalmas a hatósági karantén feloldásához is !

A vizsgálat magát a vírust mutatja ki legkorábban a fertőzést követő 1-3 nappal a garat nyálkahártyájából vett mintából a vírus genetikai jellemzőjének vizsgálatával (PCR, azaz polimeráz-láncreakció).

A teszt alkalmas a betegség gyanújának megerősítésére, diagnózisának felállítására, a gyógyulás igazolására, valamint kontaktok vizsgálatára és a karantén alóli feloldáshoz felhasználható. A teszt eredményéről kiállított igazolást bármely hatóság elfogadja. 

A PCR teszt ára 19.500 Ft mintánként.   Tel.: 06-30-9460-782

Emellett lehetőség van ujjbegy vérből COVID 19 re specifikus immunglobulinok (IgG és IgM ) kimutatására. A teszt elvégzése és az eredmény kiadása 15 percet vesz igénybe. A teszt már a 4. napon igazolhatja az esetleges friss fertőzést (IgM antitest megjelenése) az átvészelt betegség igazolása a betegség kezdetétől számítva a 10. napon lehetséges (IgG antitest megjelenése)

A teszt eredményéről orvosi igazolást adunk német és angol nyelven is külföldön illetve a határátkelőkön való esetleges felhasználás érdekében.

Ezzel a teszttel elsősorban egy esetleges átvészelt fertőzést, illetve koronavírus negativitást tudunk igazolni.  

Az immunglobulin teszt elvégzésének ára 10.000 Ft                            Tel: 06-30-9460-782

Akut koronavírus fertősésre utaló tünetek igazolásával nem foglalkozunk, azt továbbra is a COVID központok végzik a háziorvos elrendelése alapján ingyenesen